A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Освітянська комісія погодила ряд питань, що будуть винесені на чергову сесію Кролевецької міської ради

Дата: 25.02.2021 14:36
Кількість переглядів: 1511

Фото без опису

Сьогодні, 25 лютого, відбулося засідання постійної комісії Кролевецької міської ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, соціального захисту населення, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян. Провела комісію – її голова  Алла МУСІЄНКО. На засіданні були присутні депутати: Сергій Завгородній, Ольга Петрова, Ігор Гуменюк, що входять до її складу, а також заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади В’ячеслав ЖОВТЯ, секретар Кролевецької міської ради Сергій КОЗИНЕЦЬ. Голова постійної комісії Алла Мусієнко ознайомила присутніх із питаннями, що будуть винесені на чергову сесію Кролевецької міської ради восьмого скликання, а саме зміни до Програм: «Молодь Кролевеччини на 2021-2023 роки; забезпечення первинною медичною допомогою населення Кролевецької міської територіальної громади; надання якісної вторинної медичної допомоги; розвитку культури, туризму, охорони культурної спадщини на 2021-2023 роки та освіти на 2021 рік на території Кролевецької міської територіальної громади.

Крім того, начальник відділу молоді й спорту виконавчого комітету Кролевецької міської ради Микола Безверхий доповів із питання «Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту Кролевецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

Директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Кролевецької міської ради Тетяна Корнієнко ознайомила присутніх із стратегією розвитку Центру професійного розвитку педагогічних працівників на 2021-2023 роки.

Заступник міського голови В’ячеслав Жовтя проінформував присутніх із питання «Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Кролевецької міської територіальної громади на 2021-2023 роки».

Жваве обговорення було при розгляді  Програми «Безпечне та якісне харчування в закладах освіти Кролевецької міської ради на 2021 рік, враховуючі нові санітарні норми щодо калорійності та якості продуктів харчування. З усіх піднятих питань депутати одноголосно прийняли рішення рекомендувати їх до розгляду на четвертій сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь