A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На засіданні виконавчого комітету міської ради.

Дата: 25.02.2021 15:21
Кількість переглядів: 1568

Фото без опису

Сьогодні, 25 лютого, відбулося засідання виконавчого комітету Кролевецької міської ради під головуванням Кролевецького міського голови.В роботі виконкому взяли участь 23 із 35 членів виконкому, працівники структурних підрозділів апарату та виконавчих органів Кролевецької міської ради.

Про надання медичних послуг населенню медичними закладами на території Кролевецької міської ради прозвітували директор КП «Центр надання первинної медико-санітарної допомоги» Кролевецької міської ради Наталія ІВАШКО та заступник головного лікаря з медичної частини КП «Кролевецька лікарня» Людмила СЕРГІЄНКО.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника фінансового управління Кролевецької міської ради Ігор ЧУПРИНА відзвітував перед присутніми з питання «Про розгляд звіту про виконання бюджету Кролевецької міської об’єднаної громади за 2020 рік».

Ознайомив членів виконавчого комітету з питання коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення директор КП «Кролевецьводоканал» Олександр ФОКІН.

З роз’ясненням питання «Про внесення змін до Положення про комісію з питань надання допомоги громадянам, які проживають на території Кролевецької міської територіальної громади» виступив керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Кролевецької міської ради Олег ХАЛЕЦЬКИЙ.

Також було розглянуті питання: про проведення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на автобусні маршрути загального користування, про передачу в оренду об’єктів нерухомого майна, про внесення змін до договору оренди нежитлового приміщення, про продовження договорів оренди об’єктів нерухомого майна та ряд інших питань.

Головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства Анрій ПЕТРЕНКО доповів присутнім про стан справ із видаленням аварійних дерев.

Крім того, члени виконавчого комітету схвалили Програму підтримки багатоповерхових будинків та Програму «Сільське питне водопостачання в Кролевецькій міській територіальній громаді на 2021 рік», про які доповів  начальник відділу комунального господарства Дмитро ДОРОФЄЄВ.

Засідання виконавчого комітету пройшло в режимі злагодженої та конструктивної роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь