A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На четвертій сесії міської ради

Дата: 26.02.2021 15:49
Кількість переглядів: 1478

Фото без опису

Сьогодні, 26 лютого, під головуванням Кролевецького міського голови Віктора ЛЕХМАНА відбулося пленарне засідання четвертої сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання.

На засіданні були присутні 22 депутати із 26 обраних. На початку засідання голова територіальної виборчої комісії Людмила МЕНЯЙЛО зачитала Постанову Кролевецькой територіальной виборчої комісії №30 від 04 лютого 2021 року про прийняття рішення про визначення наступного за черговістю депутата по виборчому округу №2 Сумської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Станіслава ЖОЛОБКА в зв’язку з обранням на першому пленарному засіданні третьoї сесії Кролевецької міської ради восьмого скликання від 25 січня 2021 року депутата Тетяни ДЕШЕВОЇ Старостою Грузчанського старостинського округу,  вручила депутатське посвідчення та нагрудний знак.

На порядок денний було винесено більше 70 питань, які стосуються бюджету, економічного і соціального розвитку, сфери надання медичних послуг, освіти, фізичної культури і спорту, культури та туризму, соціального захисту населення, фінансової підтримки комунальних підприємств Кролевецької міської територіальної громади, земельні питання.

Першочергово депутатський корпус одноголосно підтримав депутатські звернення до голови Сумської обласної адміністрації Василя ХОМИ щодо включення об’єктів реконструкції та будівництва до фінансування за рахунок Державного фонду регіонального розвитку, Конотопської районної ради щодо боргових зобов’язань по середньостроковій позиці в сумі 1512000 (один мільйон п’ятсот дванадцять тисяч) гривень та засновника ТОВ «АРМАПРОМ» Романа КОКОРИ з питання недопущення ліквідації підприємства. Всі ці звернення озвучив та надав роз’яснення секретар Кролевецької міської ради Сергій КОЗИНЕЦЬ.

Також депутати підтримали питання про затвердження звіту про виконання бюджету Кролевецької міської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік та  про затвердження звітів про виконання бюджету сільськими радами за 2020 рік, з якими перед присутніми відзвітував тимчасово виконуючий обов’язки начальника фінансового управління Кролевецької міської ради Ігор ЧУПРИНА.

Одноголосно депутати погодили виділення коштів медичній галузі, а саме: на пільгові медикаменти для людей із онкологічними та психоневрологічними захворюваннями, закупівлю тест-смужок на визначення глюкози, підгузки та молочні суміші для дітей, запчастини для сільського автотранспорту, а також на заробітну плату працівникам вторинної медичної ланки для медогляду по воєнкомату.

           Спірними стали  питання, що стосувалися виділення коштів на потреби відділу житлово-комунального господарства: більше 2,8 млн. грн. буде направлено на благоустрій територій та реалізацію Програми підтримки багатоповерхових будинків та енергетичну модернізацію станції другого підйому водозабору по вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів. Представники фракції ПП «Європейська Солідарність» утрималися при голосуванні з  питання надання фінансової підтримки КП «Кролевецька ЖЕК». При прийнятті рішення з даних питань Віктор ЛЕХМАН наголосив, що комунальні підприємства завжди підтримувалися депутатським корпусом і надалі буде впроваджуватися така практика, але керівники установ будуть персонально відповідать за результативну діяльність підприємств.

             У ході пленарного засідання депутатський корпус підтримав питання, що стосувалися бюджету, економічного і соціального розвитку, освіти, фізичної культури і спорту, культури та туризму, соціального захисту населення. Було внесено зміни до ряду рішень та Програм.

Міський голова Віктор ЛЕХМАН подякував присутнім за злагоджену та продуктивну роботу, як на постійних комісіях так і безпосередньо у сесійній залі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь