Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Оперативна інформація

Дата: 27.02.2021 20:20
Кількість переглядів: 1350

Кролевецька міська рада інформує, що за інформацією ДУ «Сумський лабораторний центр МОЗ України» впродовж 2020-2021 років зареєстровано 1573 випадки захворювань на COVID – 19, з початку 2021 року на території територіальної громади зареєстровано 416 випадки

Серед перехворівших:

одужало 1288 чоловіки

померло – 33 особи.

При цьому повідомляємо, що серед мешканців населених пунктів Кролевецької територіальної громади останнім часом зростає захворюваність на корона вірусну хворобу COVID – 19, в тому числі в організованих колективах. Так за період з 15.02.2021 по 26.02.2021 зареєстровано                             108 випадків.

Шановні мешканці Кролевецької територіальної громади!

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» Кодекс України про адміністративні правопорушення доповнено статтею 44-3:

за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, передбачено накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Так, за період карантину відділенням поліції № 1 (м.Кролевець) Конотопського РВП ГУНП в Сумській області, та  Кролевецьким районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області було складено 258 протоколів по вищезазначеній статті.

За 2020 рік – 121 протокол, 2021 рік – 137. Загальна сума штрафів склала 322,6 тис.грн.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь