A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На сторожі захисту прав дитини

Дата: 04.03.2021 16:22
Кількість переглядів: 1129

Фото без опису

02 березня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Кролевецької міської ради, яка розглянула ряд важливих питань, що стосуються захисту дитини і її конституційних прав. На жаль членам комісії здебільшого доводится захищати найменших жителів Кролевеччини від, здавалося б, найближчих людей - їхніх батьків.

Були розглянуті клопотання про встановлення порядку відвідування дітей батьками, які розлучилися, але хочуть брати участь у вихованні. Також проводилася консультативно-профілактична робота та вивчалися надскладні випадки позбавлення батьківських прав з особами, які за інформацією Служби в справах дітей не зовсім належно виконують свої батьківські обов'язки.

"Діти стають заручниками незрілості, безвідповідальності, алкогольної чи наркотичної залежності своїх батьків. А ми повинні виважено підходити до кожної ситуації, вирішувати її, в першу чергу в інтересах дитини, її життя, здоров'я та майбутнього" - зауважив заступник голови комісії В'ячеслав ЖОВТЯ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь