A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ЖИТЕЛЯМ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОПОНУЮТЬ РЕАЛІЗУВАТИ ПРОДУКЦІЮ ВЛАСНОГО ВИРОБНИЦТВА БЕЗ СПЛАТИ ЗА ТОРГОВЕ МІСЦЕ.

Дата: 04.03.2021 19:37
Кількість переглядів: 1831

Фото без опису03.03.2021 року нараді при Кролевецькому міському голові говорили про несанкціоновану торгівлю, методи протидії цьому явищу та можливість надання альтернативи для людей.  Спільно з керівником КП "Кролевецький міський центральний ринок", представниками поліції та Держпродспоживслужби було напрацьовано певний план дій у цьому напрямі.

"Зараз ми подолали стихійну торгівлю, але це явище тимчасове, і насправді у людей немає альтернативи як продати свій товар. Ми повинні створити для них можливість реалізувати свою продукцію дотримуючись при цьому санітарних вимог." – зазначив Віктор ЛЕХМАН.

Врахувавши всі фактори було прийнято протокольне рішення дозволити продаж сільськогосподарської продукції (цибуля, картопля, буряк, помідори, морква, зелень і т.д. ),  тушок курей, кролів, качок, гусей,  продаж молочної продукції при наявності паспорту на корову та експертного висновку дослідження продукції в державній лабораторії Держпродспоживслужби, вагою до 50 кг без справляння сплати за торгове місце на території КП "Кролевецький міський центральний ринок".

Всі бажаючі вже зараз можуть звертатися до директора комунального ринку Ганни КОВАЛЕНКО за більш детальною інформацією. Якщо така ініціатива міської влади прийде до душі містянам, то найближчим часом буде збудовано критий торговий ряд для провадження торгівлі на вище зазначених умовах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь