A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ГОЛОВОЮ ГРОМАДСЬКОЇ СПІЛКИ «АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ КОНОТОПСЬКОГО РАЙОНУ» ОБРАНО КРОЛЕВЧАНИНА ІГОРЯ ЖИЛУ

Дата: 11.03.2021 14:30
Кількість переглядів: 563

Фото без опису

10 березня на базі ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» відбулася установча конференція з питання створення Громадської спілки «Асоціяція футболу Конотопського району».

        На конференції були присутні голова Громадської спілки «Асоціяція футболу Сумської області» Андрій Прохорович, депутат Сумської обласної ради восьмого скликання Євген Южаков, голова Конотопської районної ради Віктор Бик, голови територіальнх громад Конотопського району, голови районних Федерацій футболу та громадські діячі.

        На засіданні розглядалися два основні питання, а саме: створення Громадської спілки «Асоціяції футболу Конотопського району» та вибори голови цієї Асоціації. За поданням Асоціації футболу Сумської області одноголосним рішенням членів конференції головою  було обрано нашого земляка, кролевчанина - Ігоря Жилу, якого щиро вітали Кролевецький міський голова Віктор Лехман та все шановане товариство. В свою чергу новообраний голова подякував всім за високу довіру та висловив своє бачення подальшого розвитку футболу Конотопського району. 

         Як пояснили в обласній Асоціації футболу у зв’язку з проведенням реформи децентралізації та укрупнення районів Сумської області виникла необхідність привести документацію до вимог чинного законодавства - створення Громадських спілок Асоціацій футболу на теренах Сумщини (п’ять районів – п’ять Асоціацій). Асоціації утворюються шляхом об’єднання Федерацій колишніх районів та об’єднаних териториальних громад. До Громадської спілки «Асоціяція футболу Конотопського району» увійшли Федерації  футболу Кролевця, Путивля, Бурині та Конотопу. 

       Тож вітаємо Ігоря Жилу і сподіваємось на високі, результативні досягнення спортсменів Конотопщини і бажаємо побільше  визначних перемог і забитіх голів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь