Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На Кролевеччині триває проведення жорстких карантинних та протиепідемічних заходів

Дата: 11.03.2021 15:43
Кількість переглядів: 842

Фото без опису

Сьогодні, 11 березня, відбулося засідання комісії ТЕБ та НС Кролевецької міської ради, де розглядалися питання щодо ситуації по захворюваності на COVID-19 у Кролевецькій громаді. Засідання провів міській голова Віктор Лехман.


      За даними Конотопського відділу ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» з початку року на останню добу у Кролевецькій громаді виявлено 619 випадків захворюваності на COVID-19. Збільшилася кількість захворюваних у с. Спаське, с.Камінь, с. Мутин, зафіксовано одиничні випадки у багатьох селах громади.

       Враховуючи вищевказане, на Кролевеччині триває посилення проведення в повному обсязі жорстких карантинних та протиепідемічних заходів.

       Згідно з рішенням комісії, заслухавши інформацію КП «Кролевецька лікарня», директора КП «Кролевецький ЦПМСД» Наталії Івашко та головного спеціаліста відділу освіти Кролевецької міської ради Тетяни Шкарупи  для запобігання поширення захворювання на території Кролевецької територіальної громади було прийняте рішення – з 13 березня по 19 березня 2021 року продовжити  дистанційну форму навчання :


     - у 1-11 класах закладів освіти, дошкільної освіти, позашкільної освіти, гурткові заняття в  закладах культури Кролевецької грмади;

  • у Кролевецькій дитячій школі мистецтв, окрім індивідуальних занять;

 

          Відділенню поліції №1 (м. Кролевець) Конотопського РВП ГУНП в Сумській області, Кролевецькому районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області продовжувати тримати контроль за дотриманням населенням та суб’єктами господарської діяльності карантинних обмежень та взяти до уваги ситуацію, яка склалася у с.Спаське

                Разом з тим інформуємо, що протягом тижня, відділенням поліції та Держпродспоживслужбою було складено 20 (двадцять) адміністративних протоколів щодо недотримання карантинних обмежень на загальну суму 3400 грн.

         Ще раз звертаємося до громадян бути свідомими і дотримуватися встановлених протиепідемічних обмежень, зокрема у громадських місцях потрібно носити маску, не гребувати дезінфекцією та миттям рук, не піддавати небезпеці себе та своїх рідних. Суб’єкти господарювання мають забезпечити неухильне дотримання встановлених обмежень у закладах торгівлі.
      Нагадаємо, якщо у вас з’явилися симптоми респіраторно-вірусного захворювання, одразу потрібно звернутися до свого сімейного лікаря для отримання рекомендацій.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь