A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Динаміка захворюваності на коронавірус йде вгору

Дата: 17.03.2021 16:09
Кількість переглядів: 485

За підсумками кількох днів березня кількість нових хворих на коронавірус на Кролевеччині поступово збільшується. Сьогодні Кролевеччина перебуває у помаранчевій зоні щодо захворюваності на COVID-19 та сезонного збільшення випадків ГРВІ.


     За даними Конотопського відділу ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» на 13.00 год. 17.03.2021 року у Кролевецькій громаді виявлено 86 нових, лабораторно підтверджених випадків захворюваності на COVID-19. Загальна кільскість активних хворих складає 277 чоловік. Продовжує збільшуватися кількість захворюваних у місті Кролевець, селах Спаське,  Камінь, Мутин, Обтове,   зафіксовано випадки у селах Білогриве, Добротове, Локня та Литвиновичі. За інформацією директора КП «Кролевецька лікарня» Сергія Побивайла динаміка захворюваності на коронавірус пішла вгору після 8 Березня. Кожного дня зростають показники госпіталізації, що свідчить про випадки із тяжким і середньотяжким перебігом захворювання.

       Згідно з рішенням комісії ТЕБ та НС Кролевецької міської ради, яка відбулася сьогодні, 17 березня, за участі міського голови Віктора Лехмана для запобігання поширення захворювання на території Кролевецької територіальної громади було прийняте рішення  дотримуватися в повному обсязі жорстких карантинних та протиепідемічних заходів, а саме:

 з 20 березня по 26 березня 2021 року продовжити  дистанційну форму перебування :

  -    у  закладах дошкільної освіти, позашкільної освіти,  гурткових заняттях в     

        закладах культури Кролевецької громади;

  • суб’єктам господарювання забезпечити неухильне дотримання встановлених обмежень у закладах торгівлі;
  • відділенню поліції №1 (м. Кролевець) Конотопського РВП ГУНП в    

        Сумській області та Кролевецькому районному управлінню Головного     

        управління Держпродспоживслужби у Сумській області продовжувати  

       тримати контроль за дотриманням населенням та суб’єктами  

       господарської діяльності карантинних обмежень та взяти до уваги  

       ситуацію, яка склалася у громаді.

 Разом з тим інформуємо, що протягом тижня, відділенням поліції та Держпродспоживслужбою було складено 13 (тринадцять) адміністративних протоколів щодо недотримання карантинних обмежень на загальну суму 2210 грн.

Законодавством встановлена адміністративна відповідальність за порушення протиепідемічних правил та норм, обсервації та самоізоляції, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неподатковуваних мінімумів доходів громадян. Тому ще раз звертаємося до громадян бути свідомими і дотримуватися встановлених протиепідемічних обмежень, зокрема у громадських місцях потрібно носити маску, не гребувати дезінфекцією та миттям рук, не піддавати небезпеці себе та своїх рідних. 

Одночасто з тим повідомаляємо, що з 22.03.2021 по 28.03.2021 в закладах освіти Кролевецької громади розпочинаються весняні канікули.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь