A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На засіданні виконавчого комітету Кролевецької міської ради

Дата: 18.03.2021 16:00
Кількість переглядів: 537

Фото без опису

Сьогодні, 18 березня, відбулося засідання виконавчого комітету Кролевецької міської ради. Провів засідання Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН. В робочому засіданні взяли участь 30 із 33 членів виконкому, працівники структурних підрозділів Кролевецької міської ради.

Члени виконкому розглянули та затвердили рішення з питання «Про стан організації харчування в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах». На сьогодні стовідсотково охоплені безкоштовним гарячим харчуванням учні 1-4 класів, діти-сироти та діти, позбавлені батьківської опіки, діти із малозабезпечених сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям", діти із особливими освітніми потребами, які навчаються у інклюзивних класах, діти з інвалідністю, діти учасників АТО, діти з багатодітних сімей та діти, постраждалі від аварії на ЧАЕС, діти, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів та діти із числа внутрішньо переміщених осіб. На забезпечення харчуванням учнів закладів загальної середньої освіти пільгових категорій у 2021 році виділено більше 3,19 млн.грн. На забезпечення харчуванням дітей закладів дошкільної освіти пільгових категорій у 2021 році виділено більше 2,22 млн. грн.

З метою поліпшення стану довкілля, залучення широких верств населення до благоустрою, озеленення та приведенню у належний санітарний стан територій підприємств, установ, організацій, вулиць, доріг, парків, скверів, тротуарів та інших територій міста, виконавчий комітет затвердив заходи щодо поліпшення стану довкілля, благоустрою і санітарного стану на території громади та затвердив рішення про закріплення території Кролевецької міської територіальної громади за підприємствами, організаціями та установами для благоустрою, прибирання, утримання їх в належному санітарному стані. Також, виконком уповноважив інспектора з благоустрою міського комунального підприємства "Ремдільниця" складати протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 152, 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали звернення громадян на дозвіл проведення робіт із благоустрою, а саме: облаштування майданчика для тимчасової стоянки автомобілів по проспекту Миру, а також на грейдування та підсипку дороги по вулиці Андріївська.

Крім того, було погоджено створення садово-паркової зони відпочинку у селі Реутинці, присвоєння вихованцям ДЮСШ «ОЛІМП» спортивних розрядів у лижних перегонах та пауерліфтингу, а також місця видалення аварійних дерев на території Кролевецької громади.

Члени виконкому розглянули та затвердили штатні розписи комунальних підприємств «Кролевецька лікарня» та «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Одноголосно затверджено план роботи виконавчого комітету Кролевецької міської ради на ІІ квартал 2021 року.

Всі питання порядку денного, а їх було більше 36, розглянуті та одноголосно підтримані членами виконавчого комітету Кролевецької міської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь