A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Міський голова привітав працівників житлово-комунальної галузі

Дата: 19.03.2021 11:20
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

Щорічно, в третю неділю березня відзначається в Україні День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

    Кожного дня ми зустрічаємо працівників житлово-комунальної галузі  на своїх робочих ділянках – за прибиранням прибудинкових територій, доріг і  т.ін. Іноді багато хто не помічає їх щоденної роботи, але вона потрібна - як повітря. Галузь житлово-комунального господарства має найважливіше значення для життєзабезпечення територіальної громади. Щорічно, незалежно від погодних умов і часу доби, житловики, комунальники оперативно реагують на аварійні ситуації і приходять на допомогу жителям міста. Цим оцінюється їх робота.

З прийдешнім професійним святом представників сфери привітав міський голова Віктор ЛЕХМАН.

Вітаючи комунальників, Віктор Григорович подякував за роботу, побажав міцного здоров'я і сил, витримки і терпіння, успіхів і добробуту всім причетним до свята та вручив представникам комунальних підприємств Почесні грамоти міського голови.


 Серед нагороджених - прибиральники, опалювачі,  водії, слюсарі, механіки, інженери, бухгалтери - співробітники комунальних підприємств «Кролевецьводоканал», «Акватермо»,  «Кролевецька ЖЕК» , «Ремдільниця», «Кролевецька ритуальна служба», «Кролевецький міський центральний ринок»,  та працівників побутового обслуговування.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь