A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Міською владою проводяться заходи на території урочища «Гайовий став»

Дата: 19.03.2021 13:23
Кількість переглядів: 441

 

Протягом цього тижня небайдужі громадяни неодноразово зверталися до представників влади з приводу вирубування дерев на території урочища «Гайовий став» та прохали вжити термінових заходів для припинення  вирубування дерев території паркової зони, яку створили мешканці мікрорайону. Попередньо, міський голова Віктор ЛЕХМАН провів оперативну нараду з керівником ДП «Кролевецький агролісгосп» та представниками громади щодо наслідків даних дій. Правоохоронними органами проводиться слідство по даному факту.

       Невідкладно була створена комісія за участі представників ДП «Кролевецький агролісгосп», працівників виконкому, депутатів міської ради та представників громадськості, які провели виїздне засідання на місці вирубки, оцінили наслідки вирубки та окреслили шляхи їх усунення.

        Вчора, 18 березня, відбулися збори активних мешкінців мікрорайону «Гайовий став», результом яких стало рішення приведення території мікрорайону до відповідного стану безпосередньо за участі  ДП «Кролевецький агролісгосп» та під контролем громадськості. Окрім того, жителі звернулися до керівництва підприємтва надати допомогу матеріалами щодо облаштування та благоустрою даної території.

      Сьогодні, 19 березня, по результатам зустрічі з населенням міський голова Віктор Лехман провів спільну нараду за присутності заступника голови Олега Шпринделя, керівника ДП «Кролевецький агролісгосп» Дмитра Бочарова, депутата Кролевецької міської ради Володимира Демченка та представника громадськості Олега Гаранька, на якій прийнято рішення: підтримати пропозиції та прохання громадськості, приступити до виконання робіт з благоустрою території та завершити роботи найближчим часом.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь