A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Розробляється Статут Кролевецької громади

Дата: 24.03.2021 11:17
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

24 березня відбулося перше установче засідання робочої групи з розробки Статуту Кролевецької міської територіальної громади.

Така група створена відповідно до розпорядження Кролевецького міського голови. Її очолює секретар міської ради Сергій КОЗИНЕЦЬ. До її складу увійшли спеціаліст юридичного відділу апарату Кролевецької міської ради, окремі депутати та голови постійних комісій міської ради, а також експерти Офісу Ради Європи в Україні, які допомагають у розробці цього важливого документу.

Максим ЛУКІНЮК, експерт з питань розвитку механізмів громадської участі проекту Офісу Ради Європи в Україні та його колега Максим ЛАЦИБА в онлайн форматі презентували членам робочої групи, які зібрались в залі засідань міської ради, основні позиції, котрі рекомендують прописати в Статуті та відповіли на запитання присутніх. Експерти наголосили, що готові опрацювати всі пропозиції та зауваження, які надійдуть від жителів  Кролевецького краю, і максимально врахувати їх при розробці Статуту.

Голова робочої групи Сергій Козинець повідомив, що як тільки проєкт Статуту буде повністю сформовано, він буде оприлюднений  на офіційному сайті Кролевецької міської ради для обговорення, до якого можуть долучитися не тільки депутати, але й жителі громади. І після цього будуть внесені остаточні корективи в цей документ, який буде подано на затвердження сесії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь