A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку

Дата: 24.03.2021 17:30
Кількість переглядів: 312

Фото без опису

Сьогодні, 24 березня, відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку. Провів  засідання -  голова постійної камісії Віктор КАМІНСЬКИЙ. Активну участь в роботі комісії  взяли депутати: Віталій БАКУНОВЕЦЬ, Володимир ДЕМЧЕНКО, Олександр БОБРОВИЦЬКИЙ, які входять до її складу. Також взяли участь у роботі комісії Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН його заступники: Олег ШПРИНДЕЛЬ, В’ячеслав ЖОВТЯ, керівники структурних підрозділів - головні розпорядники коштів, працівники апарату та виконавчих органів Кролевецької міської ради.

Депутати розгялнули блок клопотань, що надійшли на розгляд постійної комісії. В основному клопотання від головних розпорядників коштів стосувалися перерозподілу в межах виділених асигнувань на 2021 рік.

Одноголосно депутати погодили виділення коштів у сумі 60 тис.грн. (з вільного залишку) на стимулювання працівників, які беруть безпосередню участь у запобіганні виникненню і поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID – 19.

Також, комісією підтримано звернення депутатів міської ради та погоджено виділеня коштів загальною сумою 432 тис.грн. на реалізацію депутатських повноважень: на ремонт актової зали Дитячої школи мистецтв Кролевецької міської ради (звернення депутатів Віктора КАМІНСЬКОГО, Сергія МАЛАХОВА, Юлії БУРОЇ, Станіслава ЖОЛОБКА), придбання дитячих майданчиків (звернення депутатів Еседуллаха ХАНАЛІЄВА, Оксани ПИЛИПЕНКО, Віталія БАКУНОВЦЯ, Василя МАЦАКА, Сергія ПОБИВАЙЛА, Наталії НАЗАРЕНКО), придбання двох сміттєвих баків для встановлення їх в с.Реутинці (звернення депутата Євгена ТРИГУБА), придбання професійної електричної плити для Грузчанського ЗДО (звернення депутата Станіслава ЖОЛОБКА) та придбання лави для пауерліфтингу (звернення депутата Наталії ДЕНИСЕНКО).

Депутати погодили питання рекомендовані до винесення на розгляд п’ятої сесії Кролевецької міської ради, які стосувались бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку Кролевецької територіальної громади.

Загалом депутати працювали конструктивно та злагоджено, присутні активно включалися в обговорення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь