A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На Кролевеччині створені всі передумови для успішних і результативних проєктів

Дата: 25.03.2021 14:02
Кількість переглядів: 514

Фото без опису

19 березня 2021 p. відбувся IV Німецько-Український економічний  онлайн-форум, присвячений налагодженню відносин між бізнесом обох країн, а також особливостям і перспективам співпраці між Німеччиною та Україною у нинішніх умовах.

Участь у Форумі взяли Федеральний Канцлер Німеччини Ангела Меркель та Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, українські міністри відповідних галузей, а також представники німецького політикуму та міжнародної економіки.

      Протягом зустрічі українські та німецькі фахівці вищого рівня та підприємці дискутували з питань промислового розвитку та діджиталізації, енергетики й відновлюваних джерел енергії, харчової промисловості та сільського господарства, а також логістики та інфраструктури.

      Відзначимо, що одним із учасників форуму з німецької сторони, був  Олаф КНАППЕ, ESE Investments AG, який виступив з питань сучасних рішень у сфері енергетики та Зелених інвестицій. Нагадаємо, що Кролевеччина співпрацює вже не перший рік з даним інвестором, а у лютому 2021 р. міським головою Віктором ЛЕХМАНОМ підписано Меморандум про наміри та співробітництво з німецьким партнером.

     На зустрічі Олаф Кнаппе наголосив, що в Україні в наявності всі умови, щоб успішно працювати, відчувається підтримка щодо співпраці, починаючи від мерів до губернаторів. «Варто запросити політиків, щоб ті глянули, яку підтримку отримують німецькі проекти в України, і з яким задоволенням працюють німецькі бізнесмени. Україна –це країна, де є всі передумови для успішних і результативних проєктів, де створена загальна інвестиційна культура» - наголосив бізнесмен. Наприкінці Олаф Кнаппе сказав, що він палкий прихильник України і рекламує нашу країну міжнародному бізнесу для вкладення інвестицій, тісної, взаємовигідної співпраці та втілення нових спільних проєктів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь