Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ ВИХОВУЮТЬ ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ

Дата: 31.03.2021 16:35
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

Сьогодні, 31 березня під час засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання за участі представників громадських організацій розглядалися питання про внесення змін до складу координаційної ради та проведення у 2021 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура").

"Наше суспільство має бути спрямоване на те, щоб виростити патріота, дбати про національні цінності. Патріота потрібно виховувати з дитячого садка. Діти мають стати тим поколінням, яке знатиме свою історію, своїх героїв та напрям, куди рухатись країні", – зазначив В’ячеслав ЖОВТЯ, заступник міського голови, голова координаційної ради.

Голова громадської організації "Кролевецький молодіжний клуб "Джура" Микола ДОРОГІЙ проінформував присутніх про діяльність клубу, який діє з 2015 року. Основними напрямками є сприяння запровадженню в навчальні заклади та проведенню всіх рівнів змагань Всеукраїнської гри "Сокіл" ("Джура"), забезпечення в громаді національно-патріотичного виховання, реалізація заходів з молоддю Кролевеччини поблизу села Дубовичі, військово-патріотичних таборів, вишколів, проектів "Дубовицька Січ". Також, зупинився на особливостях проведення змагань і конкурсів гри "Сокіл" ("Джура") у 2021 навчальному році, які пройдуть в онлайн-режимі, враховуючи карантинні обмеження.

   За результатами засідання координаційної ради прийнято відповідне рішення та погоджено зміни до складу координаційної ради.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь