A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ ВИХОВУЮТЬ ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ

Дата: 31.03.2021 16:35
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

Сьогодні, 31 березня під час засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання за участі представників громадських організацій розглядалися питання про внесення змін до складу координаційної ради та проведення у 2021 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"("Джура").

"Наше суспільство має бути спрямоване на те, щоб виростити патріота, дбати про національні цінності. Патріота потрібно виховувати з дитячого садка. Діти мають стати тим поколінням, яке знатиме свою історію, своїх героїв та напрям, куди рухатись країні", – зазначив В’ячеслав ЖОВТЯ, заступник міського голови, голова координаційної ради.

Голова громадської організації "Кролевецький молодіжний клуб "Джура" Микола ДОРОГІЙ проінформував присутніх про діяльність клубу, який діє з 2015 року. Основними напрямками є сприяння запровадженню в навчальні заклади та проведенню всіх рівнів змагань Всеукраїнської гри "Сокіл" ("Джура"), забезпечення в громаді національно-патріотичного виховання, реалізація заходів з молоддю Кролевеччини поблизу села Дубовичі, військово-патріотичних таборів, вишколів, проектів "Дубовицька Січ". Також, зупинився на особливостях проведення змагань і конкурсів гри "Сокіл" ("Джура") у 2021 навчальному році, які пройдуть в онлайн-режимі, враховуючи карантинні обмеження.

   За результатами засідання координаційної ради прийнято відповідне рішення та погоджено зміни до складу координаційної ради.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь