Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Спільними зусиллями – навести лад у селі.

Дата: 05.04.2021 18:03
Кількість переглядів: 429

Фото без опису

З метою аналізу стану справ на місцях, перспектив соціально-економічного розвитку  сільських територій та спільного вирішення нагальних питань Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН, згідно розробленого графіку, розпочав робочі візити в сільські населені пункти Кролевецької міської територіальної громади.

Так, сьогодні міський голова спільно із своїми заступниками  Олегом ШПРИНДЕЛЕМ,  В’ячеславом ЖОВТЕЮ та керівниками структурних підрозділів міської ради здійснили робочу поїздку в село Алтинівка. Разом з Алтинівським старостою Віктором ХОМЕНКОМ обговорили стан та перспективи соціально-економічного розвитку  території, пріоритетні завдання на найближчий час. Відвідали дільницю з водонапорною баштою, сільські обєкти соціальної інфраструктури: школу, дитячий садочок, будинок культури лікарняну амбулаторію.

Було визначено пріоритетні завдання щодо ремонту водомереж села та підключення домогосподарств, які вкрай потребують забезпечння питною водою, розширення електромереж вуличного освітлення та ремонту деяких ділянок дороги.

Також, були визначені пріорітетні заходи по кожному обєкту соціальної інфраструктури.

У ході поїздки ставилися конкретні завдання:  прибрати узбіччя, ліквідувати стихійні звалища, навести лад на кладовищі та біля пам’ятних знаків. Віктор ЛЕХМАН доручив поставитись до роботи з максимальною відповідальністю та виконати усі поставлені завдання у стислий термін.

Віктор ХОМЕНКО зауважив, що в період карантину спільними зусиллями та підтримкою спеціалістів міської ради, підприємств, що розташовані на території Алтинівки, а також громадян, що проживають на території села, проводиться певна робота щодо благоустрою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь