A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Вихованці Кролевецької ДЮСШ «Олімп» - чемпіони та призери України з радіоспорту!

Дата: 06.04.2021 13:51
Кількість переглядів: 551

Про таку радісну новину  інформують на сторінці ФБ ДЮСШ «Олімп» Кролевецької міської ради (https://www.facebook.com/Krolevetska.Sports.school.Olimp).

 

      Для якісної подготовки до нового спортивного сезону в Сумській федерації радіоспорту було прийнято рішення про проведення навчально-тренувального збору для членів збірної команди області, який пройшов з 19.03 по 31.03.21 року у місті Трускавець. До складу учасників збору увійшли вихованці Кролевецької ДЮСШ «Олімп».

      З 01.04.по 05.04.2021року у місті Вінниця відбувся перший чемпіонат України з радіоспорту в цьому сезоні. В ньому взяли участь і спортсмени Кролевецької ДЮСШ «Олімп».

        За результатами змагань: Костянтин ПЕТРЕНКО (ч-19) став чемпіоном в класиці 3,5 і в радіоорієнтуванні. Артур ПЕЦА завоював золоту медаль в спринті. Михайло САМОЙЛЕНКО став бронзовим призером на діапазоні 144 МГц. З гарними результатами виступили і інші члени команди: Антон ХІБЛЕНЬ, Богдан ДОМИНА, Єгор ЯЦЕНКО ,Ілля ЗОТОВ, Олександр ДОВГУЛЯ. У загальному заліку команда Сумської області посіла друге місце, поступившись кілька очок команді з міста Вінниці.

         Вітаємо наших спортсменів та їх тренера Сергія ЩЕРБАНЯ з гарним початком спортивного сезону, так тримати!

 

Також, керівництво ДЮСШ «Олімп» та батьки вихованців висловили щиру вдячність за допомогу в проведенні навчально-тренувального збору Віктору Лехману, Віктору Бику, Олександру Андрущенку, Олександру Ракитянському, Роману Сердюку, Олександру Слюсарю.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь