A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Бистричани організували толоку, щоб забезпечити благоустрій територій

Дата: 07.04.2021 09:44
Кількість переглядів: 384

6 квітня, в Бистрицькій територіальній громаді працівники пожежної частини, сільського будинку культури, лікарської амбулаторії,  загальноосвітньої школи  та небайдужі селяни вийшли на щорічну весняну толоку. Проведення толоки організував староста села Бистрик – В’ячеслав КОВТУН.

             Розпочаті роботи з прибирання території не тільки у центрі села, а й по всюди де була нагальна необхідність. Спільними зусиллями вдалося очистити територію від сміття, сухого гілля, порослих дерев та кущів.

            В’ячеслав Ковтун відмітив, що односельчани охоче підтримали ініціативу, люди хочуть жити у чистому та гарному селі, тож без вагань прийшли на допомогу. Переконаний, що кожен учасник толоки отримав задоволення, а також чисту та прибрану територію на додачу. Закріплені за кожною організацією території є дуже великими, тому надалі, очищення села від сміття буде продовжуватися! Вздовж дороги будуть збиратись пластикові пляшки, недопалки, ганчір’я, сухе гілля, поліетиленові пакети, тощо. Також староста  подякував усім працівникам та небайдужим жителям села, які взяли участь у прибиранні.

              Хочеться зазначити, що сьогодні вкрай важливо не просто організовувати подібні заходи, а попереджати причини їх виникнення. Пам’ятаймо, що чисто не там, де прибирають, а там де не смітять.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь