A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

На позачерговому засіданні комісії ТЕБ та НС

Дата: 07.04.2021 17:07
Кількість переглядів: 481

Фото без опису

Сьогодні, 07 квітня, відбулося позачергове засідання комісії ТЕБ та НС Кролевецької міської ради, де розглядалися питання щодо ситуації по захворюваності на COVID-19 у Кролевецькій громаді. Засідання провів міській голова Віктор ЛЕХМАН.


     За останній тиждень спостерігається тенденція зменшення активних хворих. Згідно інформації Конотопського відділу ДУ «Сумський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України»  станом на 07.04.2021 у Кролевецькій громаді зареєстровано 48 нових, лабораторно підтверджених випадків захворюваності на COVID-19, в тому числі у місті – 31 особа. Збільшується кількість захворення у с. Обтове та с. Ярославець, зафіксовано одиничні випадки у багатьох інших селах громади.

         Разом з тим інформуємо, що протягом тижня, відділенням поліції та Держпродспоживслужбою було здійснено перевірки суб’єктів господарювання на дотримання ними карантинних обмежень та встановлено, що деякі з них не дотримуються санітарно-епідемічних вимог.

 

       Відповідно до встановленої Державною комісією «червоної зони» в Сумській області в закладах освіти Кролевецької громади продовжується дистанційна форма навчання 5-11 класів.

        Ще раз звертаємося до громадян бути свідомими і дотримуватися встановлених протиепідемічних обмежень, зокрема у громадських місцях потрібно носити маску, не гребувати дезінфекцією та миттям рук, не піддавати небезпеці себе та своїх рідних. Суб’єкти господарювання мають забезпечити неухильне дотримання встановлених обмежень у закладах торгівлі.
      Нагадаємо, якщо у вас з’явилися симптоми респіраторно-вірусного захворювання, одразу потрібно звернутися до свого сімейного лікаря для отримання рекомендацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь