A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Обговорили питання розвитку галузей культури та фізичної культури і спорту

Дата: 07.04.2021 17:51
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

         Сьогодні, Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН за участі депутатського корпусу та керівництва міської ради провів нараду про заходи щодо поліпшення роботи закладів культури та молоді і спорту.

         Присутні заслухали начальника відділу культури і туризму міської ради Ігоря ГУМЕНЮКА, який презентував проєкт подальшого утримання галузі культури та максимального охоплення кількості жителів громади у сфері надання культурно-мистецьких послуг. Інформував про мінімальні вимоги до функціонування (кадровий склад, матеріально-технічне забезпечення і т.ін.), у майбутньому, сільських Центрів культури та проаналізував відповідність даним критеріям нинішньої мережі закладів культури.

          Начальник відділу молоді і спорту міської ради Микола БЕЗВЕРХИЙ проаналізував роботу Кролевецької ДЮСШ «Олімп» та МКП «Здоров’я». Депутати наголосили на необхідності вирішення кадрових питань, а особливу увагу звернули на утримання об’єктів спортивної інфраструктури, поліпшення її матеріально-технічної бази та стимулювання тренерів-викладачів вихованці яких показують високі досягнення у різних видах спорту.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь