Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Прибирання та благоустрій території проводиться у селі Тулиголове

Дата: 08.04.2021 11:37
Кількість переглядів: 607

Фото без опису

Вже два дні поспіль Тулиголівчани наводять лад у скверах, пришкільних ділянках, кладовищі, біля пам’ятників та пам’ятних знаків, будинку культури, фельдшерсько-акушерського пункту, узбіччя доріг і т.ін.

Організував проведення толоки  староста села Тулиголове Олексій САМОЙЛЕНКО. Благоустрою передували організаційні наради з керівниками закладів соціальної інфраструктури села: визначалися ділянки, де і як повинно проводитися прибирання, масштаби робіт, планувалась кількість необхідного реманенту.

До цієї благородної справи благоустрою та поліпшення санітарного стану села активно долучилася:  староста села  зі своїм колективом, дружня освітянська родина, працівники сільського будинку культури, ФАПу, місцеві пожежні та всі небайдужі жителі села.

Олексій Миколайович відзначив: «Працювали всі і всюди…Узбіччя дороги, яка веде із села прибирали до траси Кіпті-Бачівськ. Спільна справа на користь громади не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку й затишку».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь