Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Освітянам Кролевеччини презентовано проєкт розвитку STEM-освіти

Дата: 08.04.2021 17:22
Кількість переглядів: 588

Фото без опису

08 квітня 2021 року в залі засідань Кролевецької міської ради за участі депутатів міської ради, заступника міського голови В’ячеслава ЖОВТІ, начальника відділу освіти Станіслава МАСАЛИГИ відбулась зустріч керівників закладів освіти, педагогів Кролевеччини з директором по проєктах Компанії "Інноваційні Освітні Рішення" LEGO Education в Україні Володимиром Стоєцьким.

В ході зустрічі обговорили питання щодо впровадження спільних проєктів розвитку STEM-освіти в Кролевецькій міській територіальній громаді та напрацювання плану дій щодо поетапного впровадження STEM-освіти в закладах освіти громади і залучення міжнародного досвіду.

 

Довідково: Компанія “Інноваційні Освітні Рішення” — офіційний дистриб`ютор LEGO Education в Україні.  Місія компанії – впровадження міжнародних освітніх STEM-програм у навчальні заклади України. Забезпечення навчальних закладів найсучаснішими засобами та технологіями для навчання дітей.

Основною метою діяльності компанії “Інноваційні Освітні Рішення” є надання українським дітям найсучасніших методів та засобів навчання, які б заклали надійну основу для їх подальшого успішного життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь