A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

Триває весняне прибирання в громаді!

Дата: 09.04.2021 18:00
Кількість переглядів: 707

Фото без опису

Активно взялися до весняного прибирання у селі Грузьке
Про зроблену роботу  повідомила староста Дешева Тетяна Василівна. Спільно з активними жителями організовано та проведено прибирання в’їзду в село, прибрані узбіччя центральної дороги, наведено порядок біля дитячого садку, будинку культури, адміністративної будівлі старостинського округу, відділенні зв'язку. 
"Чистота, затишок та комфорт залежить від кожного з нас. Потрібно зробити своїм особистим правилом дотримання чистоти не тільки у себе вдома, але й у нашій громаді", - прокоментувала даний захід очільниця села Грузьке. "Я висловлюю щиру вдячність всім учасникам заходу: працівникам дитячого садочку, працівниці почті, підприємцям, а також наймолодшому учаснику заходу Станіславу, який разом з мамою долучився до прибирання села".
Староста Тетяна Дешева  підтримує девіз, що чистота громади – спільна справа для всіх і кожного і закликає усіх небайдужих мешканців долучатися до екологічних ініціатив, які продовжуються.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь