A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПРОВЕЛИ ПРИБИРАННЯ ПАРКОВОЇ ТЕРИТОРІЇ МІКРОРАЙОНУ КОЗИН

Дата: 10.04.2021 18:23
Кількість переглядів: 984

Фото без опису

З настанням сприятливих погодних умов депутати від партії ВО «Батьківщина» разом з активом партії і мешканцями мікрорайону Козин  провели прибирання паркової території для більш комфортного відпочинку жителів міста та проведення часу з дітьми.

 «Прибирали парк спільно із мешканцями мікрорайону. Є багато дітей з батьками.  Бачимо синергію від спільних зусиль. І це надихає. . Завдяки спільним зусиллям та згуртованості ми зробимо нашу громаду чистою, естетично привабливою та комфортною. Дякую всім, хто долучився до прибирання парку біля Козинського ставу!» - прокоментувала даний захід голова фракції ВО «Батьківщина» в Кролевецькій міській раді  Юлія БУРА.

Ми вирішили провести таку акцію, яка є дуже важливою, адже попереду літо, хочеться відпочити на природі, у затишному і чистому місці. А Козинський став –одне з найбільш улюблених місць відпочинку, – розповів депутат Віктор КАМІНСЬКИЙ. – Ми не випадково обрали це місце. Адже тут відпочивають містяни. І багато хто з них, на жаль, залишає за собою сміття. Люди мають зрозуміти: чистими повинні бути не тільки наші оселі. Тому зібралися, взяли граблі, віники, сокири і приїхали навести лад.

Захист довкілля – не чиясь забаганка, а потреба сьогодення. Завжди приємно, коли навколо чистота і порядок. Тож будьмо господарями у своєму домі. , - додали учасники заходу.

Всі працювали дружно та завзято. Прибирати допомагав весняний настрій, яскраве сонечко, яке і робило толоку справжнім святом.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь