A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

СІЛЬСЬКІ ПОЖЕЖНІ ГОТОВІ ДО ДІЙ

Дата: 15.04.2021 15:36
Кількість переглядів: 778

Фото без опису

     14 квітня начальник місцевої пожежної охорони Кролевецької міської ради Володимир НЕЛАСИЙ,  начальник 22 ДПРЧ Управління ДС України з НС у Сумській області Євген БОБРОВ та провідний інспектор Кролевецького районного сектору Управління ДС України з НС у Сумській області Геннадій ЗИМА здійснили перевірку місцевих пожежних команд сіл Ярове, Локня, Камінь, Литвиновичі, Зазірки, Ярославець, Тулиголове, Дубовичі та Бистрик.

     Було проведено огляд пожежних депо, джерел водопостачання, перевірено технічний стан пожежно-рятувальних автомобілів та агрегатів, наявність запасу палива, графіків чергування в депо. Також, обстежено побутові умови в приміщеннях для чергування, наявність захисного одягу та спорядження для самих вогнеборців.

     За результатами перевірки усі автомобілі та агрегати знаходяться в технічно справному стані, працівники пожежних команд перебувають на чергуванні, наявні достатні запаси паливно-мастильних матеріалів.

     В ході зустрічей відбувалося спілкування щодо ефективної взаємодії з сусідніми пожежними командами та ДПРЧ 22; співпраці місцевих пожежних команд зі старостами округів; забезпечення постійної готовності автомобілів;  закупівлі запасних частин та проведення робіт з ремонту пожежних депо;  дотримання трудової дисципліни, тощо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь