A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВІКТОР ЛЕХМАН ПРОВІВ СЕРІЮ РОБОЧИХ НАРАД ЗІ СТАРОСТАМИ СІЛ ГРОМАДИ

Дата: 20.04.2021 15:48
Кількість переглядів: 862

Фото без опису

     Сьогодні відбулася серія планових робочих нарад голови Кролевецької міської ради Віктора ЛЕХМАНА та керівництва громади зі старостами сіл та старостинських округів. Під час зустрічей обговорювалися як нагальні питання, так і  плани подальшого розвитку та благоустрою сільських населених пунктів.

     Жваве обговорення викликала постанова Кабінету міністрів України «Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України». (детальніше - тут) Усі питання, що на цей час виникли у населення, старости змогли задати керівниці Кролевецького відділення Ощадбанку Тетяні СТОРОЖЕНКО, котра була присутньою на кожній з нарад. Пані Тетяна відповідала на запитання, що наразі хвилюють людей, та надала старостам вичерпну актуальну інформацію стосовно цього питання.

     Поміж іншого, було розглянуто та обговорено актуальні для жителів сіл питання щодо: програм освітлення та благоустрою вулиць; поточного ремонту та реставрації пам’ятників; забезпечення відповідними будівельними та іншими матеріалами; реорганізації та покращення роботи приміських автобусних пасажирських перевезень та компенсації проїзду в них пільгових категорій населення; виділення допомоги особам, що постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, тощо.

     Варто зазначити важливість того, що такі наради між старостами сіл та керівництвом Кролевецької міської ради вже стали регулярними. Саме постійний конструктивний діалог між старостами та керівництвом має слугувати запорукою збалансованого та всебічного розвитку громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь