A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

Дата: 26.04.2021 16:23
Кількість переглядів: 962

Фото без опису

     Сьогодні, 26 квітня 2021 року  відбулося чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглянуто наступні питання:

І. Про стан виконання невідкладних заходів, спрямованих на підтримку суб’єктів господарювання, чия діяльність заборонена або обмежена на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території Кролевецької громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

ІІ. Про закінчення опалювального сезону 2020-2021 років у Кролевецькій територіальній громаді.

 

     По першому питанню було заслухано Ткаченка В.М., т.в.о. начальника відділу з питань цивільного захисту виконавчого комітету Кролевецької міської ради; Борисенка В.М., начальника Кролевецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області; Демченка А.Л., заступника начальника з превентивної діяльності відділення поліції №1 (м. Кролевець) Конотопського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Сумській області.

     Комісійно прийнято рішення дозволити роботу:

- суб’єктам господарювання Кролевецької міської територіальної громади, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60 відсотків яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням і садівним матеріалом (квітами, рослинами), добривами, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання;

- суб’єктам господарювання, що провадять торговельну діяльність із здійсненням видачі товарів непродовольчої групи для здійснення адресної доставки замовлень, відправки онлайн-замовлень та за попереднім замовленням на виніс, без доступу до торговельної зони;

     У період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Сумської області, суб’єктам господарювання громади, що провадять торговельну діяльність із здійсненням видачі товарів непродовольчої групи для здійснення адресної доставки замовлень, відправки онлайн-замовлень та за попереднім замовленням на виніс, без доступу до торговельної зони, за умови провадження такої діяльності з дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів визначених, постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» додатково виконувати наступні умови:

наявності захисного екрану (борду, скла, перегородки) встановленого між продавцем та споживачем;

забезпечення дотримання соціальної дистанції;

спеціально обладнаних точок видачі товару (через вікна видачі, тераси тощо).

 

З другого питання прийнято одноголосне рішення:

  1. Начальнику відділу освіти Кролевецької міської ради завершити опалювальний сезон на підпорядкованих об’єктах 30 квітня 2021року.
  2. Головному лікарю комунального підприємства "Кролевецька лікарня" Кролевецької міської ради дозволити продовження опалювального сезону, якщо температура повітря у приміщеннях із цілодобовим перебуванням людей нижча вимог передбачених санітарними нормами - за заявкою керівника.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь