A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ВІДБУЛИСЯ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 28.04.2021 15:10
Кількість переглядів: 832

Фото без опису

27-28 квітня, відбулися засідання постійних комісій Кролевецької міської ради:

 

  • комісії з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку (голова - Віктор КАМІНСЬКИЙ );
  • комісії з питань будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв’язку, розвитку підприємництва, інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності (голова - Євген ТРИГУБ);
  • комісії з питань земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (голова - Наталія НАЗАРЕНКО);
  • комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, фізкультури і спорту, соціального захисту населення, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян (голова - Алла Мусієнко);

 

     Депутати розглядали клопотання, що надійшли до розгляду, та погоджували питання, що будуть внесені на 6 сесію Кролевецької міської ради, котра відбудеться 29 квітня 2021 року.

     Постійною комісією з питань бюджету, фінансів, цін та соціально-економічного і культурного розвитку, планування та обліку було погоджено виділення коштів, зокрема, на:

     встановлення та облаштування сучасної автобусної зупинки біля залізничного вокзалу;

     придбання спортивного інвентаря для ДЮСШ;

     додаткове придбання паливно-мастильних матеріалів для  потреб наших рятувальників з ДПРЧ 22 та відділення поліції;

     компенсації пільгових перевезень залізничним та автомобільним транспортом на території громади, в тому числі – у сільській місцевості.

     Депутати також погодили клопотання про виділення коштів з резервного фонду для відділу цивільного захисту населення на придбання мотопомпи, рукавів та необхідного додаткового устаткування. Додаткові кошти були виділені для виконання робіт по ремонту каналізаційних та водопровідних оглядових колодязів, а також встановлення нових люковин.

     Учасники засідання постійної комісії з питань будівництва, промисловості, житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту, зв’язку, розвитку підприємництва, інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності здійснили виїзд на територію МКП «Ремдільниця». Начальник комунального підприємства Олексій ДЕРДУН доповів депутатам про стан справ на підприємстві і провів екскурсію територією МКП.

     Нагадаємо, що завтра, 29 квітня 2021 року о 10:00 год., відбудеться шоста сесія Кролевецької міської ради восьмого скликання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь