A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

У ТРАВНІ ПРОВОДИТИМЕТЬСЯ ГЛОБАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ.

Дата: 05.05.2021 09:11
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

     Генеральною Асамблеєю ООН на 74-й сесії була прийнята Резолюція A/74/L.86 «Підвищення безпеки дорожнього руху в усьому світі», відповідно до якої 2021-2030 роки проголошуються Другим Десятиліттям дій по забезпеченню безпеки дорожнього руху. Глобальною метою десятиліття є скорочення кількості смертей та травм у результаті дорожньо-транспортних пригод на 50% до 2030 року.

     Світовим співтовариством розпочато низку заходів, спрямованих на якісне поліпшення ситуації з проблемою дорожньо-транспортної аварійності. У травні заплановано проведення 6-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху ООН.

     В Україні у два етапи буде проведено щорічний Тиждень безпеки дорожнього руху, який сприятиме реалізації глобальної мети Десятиліття.

     З 17 по 23 травня 2021 року в Україні буде проведено 1-й етап Тижня, який покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їх подолання.

    З урахуванням необхідності забезпечення належних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)  - переважна більшість заходів у рамках Тижня проводитиметься у дистанційному форматі.

 

ЗАГАЛЬНИЙ ПЛАН
заходів Тижня безпеки дорожнього руху
з 17 по 23 травня 2021 року (1-й етап)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь