A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

БІЛЯ ЯБЛУНІ-КОЛОНІЇ ДЛЯ ТЕЛЕМАРАФОНУ ЗГОТУВАЛИ УНІКАЛЬНИЙ КРОЛЕВЕЦЬКИЙ БОРЩ

Дата: 24.05.2021 11:05
Кількість переглядів: 372

     Сьогодні, у день свята Миколая чудотворця на території відомої туристичної локації "Кролевецька Яблуня-колонія" відбувся незвичний захід за участі знімальної групи телеканалу СТБ та представників ГО «Інститут культури України», які приїхали в експедицію до Кролевця задля того, щоб зафіксувати унікальний рецепт страви "Кролевецький борщ".

     Носій потенційного об'єкту нематеріальної культурної спадщини Тетяна Сокур, яка нещодавно брала у телемарафоні борщу, організованого Міністерством культури та інформаційної політики України, де представляла Сумщину, цього разу поділилась таємним рецептом неймовірної національної страви з журналістами, дослідниками у сфері культури та багаточисельними відвідувачами перлини Кролевеччини - Яблуні колонії, яка наразі чарує всіх своїм цвітінням. Телесюжет можна буде переглянути вже наступного тижня у програмі Вікна-новини на СТБ.

      P.s/ Відділ культури і туризму висловлює подяку за спонсорську допомогу для проведення заходу магазину "Дзінок". ,https://dzvinok.ua/, за організаційну підтримку та допомогу депутату міської ради Е. Ханалієву, станції юних натуралістів та всім причетним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь