A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВІКТОР ЛЕХМАН ПРИВІТАВ УЧНІВ КРОЛЕВЕЦЬКОГО ЛІЦЕЮ №3

Дата: 31.05.2021 15:15
Кількість переглядів: 595

     Сьогодні Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН, разом зі своїм заступником В’ячеславом ЖОВТЕЮ та начальником відділу освіти Станіславом МАСАЛИГОЮ взяли участь у святі-привітанні 14 молодих спортсменів опорного закладу «Кролевецький ліцей№3».

    Міський очільник подякував юним спортсменам за вагомі результати,  побажав успіхів і вручив кожному із них подарункові сертифікати на суму 500 грн.  

     Нагадаємо, що протягом 26-29 травня 2021 року, у столиці України, відбувався фінальний ІV етап ІІІ Всеукраїнських змагань під назвою «СOOL GAMES». Це інноваційний проєкт, започаткований  Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, спільно з Українською федерацією учнівського спорту. Цьогоріч у змаганнях взяли участь 550 юнаків та дівчат з 24 регіонів України і міста Києва. Кожна команда від регіону складалася з 22 учнів.

      Збірну Сумщини на змаганнях представляли 14 учнів опорного закладу «Кролевецький ліцей №3» на чолі з наставниками Анатолієм СКИБОЮ і Олександром ПОМАЗАНОМ у двох вікових дивізіонах (І та ІІІ), а також 6 учнів Свеської спеціалізованої школи №2 (ІІ віковий дивізіон).Фінальний поєдинок між збірними Сумської та Донецької областей проходив 29 травня у столичному Палаці Спорту.

      Команда учнів «Кролевецького ліцею №3» І вікового дивізіону увійшла у топ десять найкращих команд України, а спортсмени ІІІ вікового дивізіону вибороли срібло серед 25 команд-учасниць змагань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь