A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВІКТОР ЛЕХМАН ПРОВІВ НИЗКУ ЗАХОДІВ З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2021 17:20
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

     Сьогодні, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН відвідав святковий захід, що проходив на території стадіону «Спартак» ім.Лавринця, де, традиційно цього дня,  найменші жителі міста приймали вітання, подарунки та брали учать у розвагах та конкурсах.

     «Я вітаю усіх із цим важливим святом - Днем захисту дітей! Бажаю міцного здоров'я і щастя, успіхів у навчанні, здійснення найзаповітніших бажань і Божого благословіння! Нехай на ваших обличчях завжди сяє усмішка, оченята світяться від щастя, а навколо завжди панує мир! Нехай кожен день приносить вам лише добро та радість!», - відзначив Віктор ЛЕХМАН.

     Також, разом із заступником В'ячеславом ЖОВТЕЮ та працівниками cлужби у справах дітей виконавчого комітету Кролевецької міської ради він відвідав дитячі будинки сімейного типу Марії та Сергія ДЕРИ, а також - Олени ОВСІЄНКО.

Від  Кролевецької міської ради, виконавчого комітету та усього депутатського корпусу, міський очільник передав дітям подарунки та солодощі, а батькам - подякував за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики щодо розвитку сімейних форм виховання.

     Наприкінці дня відбулася зустріч Віктора ЛЕХМАНА і В’ячеслава ЖОВТІ з батьками-вихователями прийомних сімей і будинків сімейного типу громади. На зустрічі міський очільник вручив батькам подяки  та пообіцяв всебічну підтримку з боку чинної влади.

     «Завдяки Вашій чуйності, підтримці, розумінню, та батьківській турботі діти знайшли сімейне щастя, затишок і почуття захищеності! Нехай доля наших діток складається легко, нехай зростають вони здоровими і щасливими!», -  наголосив міський голова.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь