Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПРЕДСТАВНИКИ ВЛАДИ ТА ПОЛІЦІЇ ПРОІНСПЕКТУВАЛИ ОБЛАШТУВАННЯ ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ СТАНЦІЇ У С. ТУЛИГОЛОВЕ

Дата: 03.06.2021 17:09
Кількість переглядів: 516

Фото без опису

     Сьогодні, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Кролевецької міської ради Олег ХАЛЕЦЬКИЙ і начальник сектору превенції відділення поліції №1 (м.Кролевець) Конотопського РВП ГУНП в Сумській області Олександр ЯСКЕВИЧ проінспектували хід виконання ремонтних робіт з облаштування спеціального приміщення новостворюваної поліцейської станції у с. Тулиголове.

     Разом зі старостою Олексієм САМОЙЛЕНКОМ, вони оглянули приміщення майбутньої установи та поспілкувалися з безпосереднім виконавцем робіт – підприємцем Сергієм ЗАВГОРОДНІМ.

     За результатами візиту, представники влади та поліції залишилися задоволеними якістю і темпами виконання ремонтних робіт.

     Слід зазначити, що відкриття новоствореної поліцейської станції має відбутися 18 червня поточного року. Визначення кандидата на посаду «поліцейського офіцера громади» проводитиметься на конкурсних засадах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь