A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯМ МІНІСТРА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ЗМІНЕНО ПЕРЕЛІК МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ ДЛЯ ГОСПІТАЛІЗАЦІЇ ХВОРИХ НА COVID-19

Дата: 04.06.2021 12:03
Кількість переглядів: 531

Фото без опису

     Сьогодні Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів оперативну нараду з питання визначення подальшої діяльності комунального підприємства «Кролевецька лікарня.» у зв’язку зі змінами у законодавстві України.  У нараді взяли участь начальник відділу охорони здоров’я Наталія СРІБРАНЕЦЬ, головний лікар КП «Кролевецька лікарня» Сергій ПОБИВАЙЛО, а також заступник головного лікаря з економічних питань підприємства Юлія МИСНИК.

     З березня 2020 року Кролевецька лікарня була визначена опорною у першій хвилі госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19. Маючи потенціал фахівців, матеріально-технічне забезпечення (за рахунок коштів місцевого бюджету, спонсорів та небайдужих громадян), лікарня приймала та успішно лікувала мешканців не лише Кролевеччини, а й Конотопщині, Буринщини, Путивльщини, Глухівщини.

     З 01 червня 2021 року міністром охорони здоров’я Віктором ЛЯШКОМ прийнято розпорядження, відповідно до якого хворих на COVID-19 будуть госпіталізовувати згідно «маршруту пацієнта» в інші лікарні.

     Кролевецьку лікарню наразі позбавлено права лікувати хворих на коронавірусну хворобу. Разом з цим – втрачено додаткове фінансування з НЗСУ, яке направлялося на стимулювання заробітної плати наших медичних працівників, задіяних у лікуванні хворих  на COVID-19, та розвиток і покращення матеріально-технічної бази закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь