Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПІД ЧАС ВІЗИТУ ДО КРОЛЕВЦЯ, ГОЛОВА ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ВАСИЛЬ ХОМА СХВАЛИВ І ПООБІЦЯВ СПРИЯТИ ВИДІЛЕННЮ КРОЛЕВЕЦЬКІЙ ШКОЛІ БЛИЗЬКО 12 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

Дата: 11.06.2021 19:14
Кількість переглядів: 477

Фото без опису

     Сьогодні, 11 червня 2021 року,  в рамках робочої поїздки до Сумського, Конотопського та Шосткинського районів, до Кролевця завітала делегація на  чолі з головою Сумської обласної державної адміністрації Василем ХОМОЮ.

     Учасники поїздки завітали до КП «Музей Кролевецького ткацтва», де змістовну та цікаву екскурсію для них провела керівниця підприємства,  заслужений працівник легкої промисловості України – Галина НІЖНІК. Гості ознайомилися з експозицією музею, дізналися цікаві факти з історії та сьогодення Кролевецьких рушників.

     Також, голова облдержадміністрації передав, від імені Президента України, державну нагороду «Заслужений майстер народної творчості» майстрині художнього ткацтва Раїсі КАЛМИКОВІЙ. Нагороду отримала її дочка Олена. Це звання пані Раїса отримала за значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність.

     Після цього, губернатор провів закриту робочу нараду з головами громад Конотопського району.

Цього ж дня, Василь ХОМА відвідав опорний заклад «Кролевецький ліцей №3». Обласний очільник ознайомився з поточним станом справ, вислухав звернення керівника закладу Станіслава ЯЦЕНКА, відвідав клас трудового навчання, де безпосередньо поспілкувався з вчителями.

     Беручи до уваги проведення загальнодержавних реформ  оптимізації закладів освіти, Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН наголосив на  необхідності ремонту опорного закладу. В першу чергу, це стосувалося комплексного утеплювання будівлі, реконструкції та вдосконалення систем водовідведення і дренажу.

     Василь ХОМА високо оцінив і висловив підтримку процесу загальнодержавної освітньої оптимізації у Кролевецькій ОТГ, і, вислухавши аргументи Кролевецького міського голови, схвалив та пообіцяв активно  сприяти виділенню коштів з державної програми «Спроможна школа для кращих результатів» у розмірі майже 12 мільйонів гривень на проведення усіх вищезгаданих робіт.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь