Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЦЬКА МТГ ОТРИМАЄ ДЕРЖАВНУ СУБВЕНЦІЮ БЛИЗЬКО 3 МЛН. ГРН. НА РЕКОНСТРУКЦІЮ ВУЛИЦІ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ.

Дата: 11.06.2021 20:04
Кількість переглядів: 879

Фото без опису

     Завдяки плідній співпраці Кролевецької міської ради, Сумської обласної державної адміністрації, а також – активного  сприяння депутата облради від фракції політичної партії «НАШ КРАЙ» Євгена ЮЖАКОВА, Кролевецька МТГ вже у 2021 році отримає державну субвенцію на реконструкцію вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів.

     Згідно розпорядження № 388-ОД від 07 червня 2021 року, Кролевецька МТГ має отримати близько 3 мільйонів гривень за бюджетною програмою 3131090 («Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах») – на повну реконструкцію дорожнього покриття та облаштування проїжджої частини даної вулиці.

     Проектний спеціаліст державного підприємства «Дороги Сумщини», разом з начальником відділу ЖКГ Дмитром ДОРОФЄЄВИМ, уже побували безпосередньо на об’єкті реконструкції, де зробили необхідні попередні заміри.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь