A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 14.06.2021 11:32
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

     Ситуація на ринку праці Кролевецької громади  протягом січня - червня  2021 р. залишається напруженою та складною. У зв’язку з високим рівнем захворюваності на COVID-19 та карантинними обмеженнями, введеними у квітні-травні поточного року, зменшилась кількість вакансій практично у всіх сферах, особливо у сфері торгівлі та громадського харчування. Саме тому шукачі роботи, які втратили заробіток у цій галузі, не змогли повернутись до своїх робочих місць. Частина їх залишається наразі  безробітними, оскільки діяльність цих галузей на повну силу не відновлена.  Для підтримки безробітних в скрутний період служба зайнятості пропагує активні програми сприяння зайнятості, які вигідні і роботодавцям, і пошукачам. Зокрема, участь у громадських та роботах тимчасового характеру, пропозицій яких у 2021 р. збільшилось в 2,5 р. у порівнянні з минулим роком.

     Лише у травні-червні 2021 р. 102 особи з числа зареєстрованих безробітних мали змогу отримати додатковий заробіток на підприємствах та у фізичних осіб-підприємців Кролевеччини: ТОВ «КЗСЦ», ТОВ «АрмаПром», ПОГ УВПУТОС,», ДП «Кролевецький агролісгосп», ТОВ «Кролевецьке ЛЗГ»,ТОВ «Арам-С», ПП «Електро-К», ПП «Житлкомсервіс», ФОП Кривогуб А.Г., ФОП Мороз Л.Г., ФОП Мороз О.М.

     Значна частина людей працювали в комунальних підприємствах громади:  КП «Кролевецька ЖЕК КП «Кролевецька ритуальна служба», МКП «Ремдільниця» і на ряду зі штатними працівниками займалися впорядкуванням території.

     Важливо також те, що люди, котрі тимчасово залучені до громадських робіт, мають шанс закріпитися на постійному місці роботи. Так, 25,4% осіб від загальної чисельності безробітних які брали участь в громадських роботах та роботах тимчасового характеру за направленням Кролевецької райфілії Сумського ОЦЗ,  були працевлаштовані на підприємствах громади.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь