A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПРАЦІВНИЦІ ЦЕНТРУ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ОТРИМАЛИ ВІДЗНАКИ ПРОЄКТУ «EGOV4UKRAINE»

Дата: 17.06.2021 13:25
Кількість переглядів: 455

Фото без опису

     Днями працівниці Центру надання адміністративних послуг Кролевецької міської ради Наталія КУЧЕРЯВА та Тетяна КАЧАН отримали відзнаки керівниці проєкту «EGOV4UKRAINE» Марі ПЕДАК.

     Протягом усього періоду впровадження всеукраїнської інформаційної системи «Вулик», Наталія та Тетяна брали активну участь у її оптимізації та покращенні, надавали своєчасні та важливі відгуки, а також - пропозиції щодо поліпшення та спрощення роботи системи. З допомогою, в тому числі, наших кваліфікованих спеціалістів «Вулик» зараз існує таким, яким ми його знаємо.

     Нагадаємо, що програмний комплекс автоматизації центрів надання адміністративних послуг (Інформаційна система «Вулик») як підсистему Системи електронної взаємодії органів виконавчої влади (СЕВ ОВВ) розроблено в рамках проєкту EGOV4UKRAINE (проєкт підтримки програми ULEAD з Європою) спільно з Державним агентством з питань електронного урядування  для центрів надання адміністративних послуг. Метою створення системи є підвищення доступності та якості надання ЦНАПами послуг та забезпечення надійного зберігання й захисту інформації. "Вулик" має прискорити роботу адміністраторів ЦНАПів завдяки переходу до роботи з заявками громадян в електронному вигляді та спрощеній взаємодії з державними реєстрами в режимі реального часу. Девіз проєкту: «Бігати повинні дані, а не люди!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь