A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

НА ВОСЬМІЙ ПОЗАЧЕРГОВІЙ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 18.06.2021 15:01
Кількість переглядів: 474

Фото без опису

     Сьогодні, 18 червня 2021 року, відбулася позачергова восьма сесія Кролевецької міської ради восьмого скликання, яку провів Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН. На засіданні були присутні 16  із 26 обраних депутатів.

         Головним питанням до затверження було надання земельної ділянки в оренду ТОВ «КРОЛЕВЕЦЬ СОЛАР І» для будівництва сонячної електростанції на території громади.

     Народними обранцями розглянуто усі заплановані питання порядку денного.

Зокрема, депутати погодили:

  • траси проходження волоконно-оптичної лінії зв’язку та надали дозвіл на прокладання кабелю по території Кролевецької міської територіальної громади;
  • дострокове припинення повноважень депутата Кролевецької міської ради восьмого скликання Жолобка Станіслава Івановича, згідно поданої ним заяви;

     У голосуванні за надання земельної ділянки для будівництва сонячної електростанції депутати від фракції ПП «Європейська солідарність» утримались при прийнятті рішення. Депутат Олександр Бобровицький не брав участі у голосуванні через конфлікт інтересів. Решта депутатів проголосувала «за» прийняття даного рішення. За підсумком голосування рішення не було прийняте через недостатню кількість голосів.

     Рішення про дострокове припинення повноважень депутата Кролевецької міської ради восьмого скликання Жолобка Станіслава Івановича, згідно поданої ним заяви, було прийнято одноголосно.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь