A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВІКТОР ЛЕХМАН ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ ПЕРШОЇ ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ СТАНЦІЇ У ГРОМАДІ

Дата: 18.06.2021 16:42
Кількість переглядів: 554

     Сьогодні, в День дільничного офіцера поліції  в рамках реалізації проєкту "Поліцейський офіцер громади" на території Кролевецької МТГ відбулося урочисте відкриття першої поліцейської станції у селі Тулиголове.

     Проєкт "Поліцейський офіцер громади" стартував в Україні у травні 2019 року. Його мета – тісна взаємодія поліцейського з територіальною громадою та орієнтація на її потреби. Створення інституції поліцейського офіцера громади дозволить запровадити новий рівень поліцейського сервісу не лише у великих містах, де працює патрульна поліція, а й на всій території держави, у віддалених населених пунктах. Також проект допоможе забезпечити відкриту та тісну співпрацю громади та поліції заради створення безпечного середовища, де поліцейський офіцер – це частина громади.

     В урочистій церемонії відкриття першої поліцейської станції взяли участь Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН і начальник відділу поліції №1 (м.Кролевець) Конотопського РВП Головного управління національної поліції в Сумській області, підполковник поліції Андрій МАЛЮШИН.

    Слід зазначити, що Кролевецькою міською радою було надано приміщення для облаштування станції, а також меблі та офісну техніку. Виконання ремонтних робіт по облаштуванню поліцейської станції на території с.Тулиголове фінансувалося  з бюджету Кролевецької міської територіальної громади.  Депутатами було виділено кошти в сумі 70,0 тис.грн. Роботи виконав підприємець Сергій ЗАВГОРОДНІЙ.           Правоохоронні органи виконуватимуть грошове забезпечення та забезпечення службовим автомобілем Renault Duster.

     До сьогодні, на території Сумської області було відкрито 2 поліцейські станції – по одній в Охтирському та Конотопському районах. 

Зоною обслуговування поліцейського офіцера громади стануть населені пункти колишніх Тулиголівської, Дубовицької, Ярославецької, Зазірківської та Бистрицької сільських рад. Наразі, кандидатура поліцейського офіцера громади для даної станції визначатиметься на конкурсній основі.

     Також, з урочистої нагоди Дня дільничного офіцера поліції, Кролевецький міський голова нагородив почесними грамотами «За вагомий внесок в боротьбі зі злочинністю та забезпеченні захисту законних інтересів, прав, свобод громадян» та подарунками старшого дільничного офіцера поліції Руслана ЄРЕСЯ і дільничного офіцера поліції Олександра СОЛОДНІЧЕНКА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь