A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО ДИРЕКТОРА ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ КРОЛЕВЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 06.07.2021 13:32
Кількість переглядів: 564

Фото без опису

     Директором Центру культури Кролевецької міської ради (колишній районний Будинок культури) призначено Олександра КРАСУЛЮ. Після проведення конкурсу на заміщення вакантної посади, з ним було укладено відповідний контракт.

     Коротко про нового очільника: Красуля Олександр Володимирович народився 17 липня 1967 року в с. Головашівка Сумського району. У 1986 році закінчив Сумське культурно-освітнє училище за спеціальністю культурно-освітня робота та отримав кваліфікацію «клубний працівник, керівник самодіяльного оркестру духових інструментів». Після навчання та служби в армії працював керівником духового оркестру в с. Степанівка Сумського району, керівником дискотеки в Кролевецькому районному будинку культури, музичним керівником вокально-інструментального ансамблю  Кролевецького будинку дітей та юнацтва та МП «Олімп» КАЗ. З 2002 року – приватний підприємець.

     На посаду директора Центру культури Кролевецької міської ради призначений 5 липня 2021 року після проходження конкурсу Відділом культури і туризму Кролевецької міської ради заключений контракт з Красулею О.В. строком на 5 років відповідно до ст. 21 Закону України «про культуру».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь