A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ЩОТИЖНЕВІ РОБОЧІ НАРАДИ ЗІ СТАРОСТАМИ СІЛ ТА СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ

Дата: 20.07.2021 11:14
Кількість переглядів: 1158

     Сьогодні, 20 липня, Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів серію щотижневих робочих нарад зі старостами сіл та старостинських округів Кролевецької МТГ. У зустрічі взяли участь заступник міського голови Олег ШПРИНДЕЛЬ, начальник відділу житлово-комунального господарства Дмитро ДОРОФЄЄВ, спеціаліст І категорії відділу житлово- комунального господарства Кролевецької міської ради Юлія БУРА, керівник місцевої пожежної охорони Кролевецької міської ради Володимир НЕЛАСИЙ, а також начальник відділу охорони здоров’я Наталія СРІБРАНЕЦЬ.

     Міський голова ознайомився з поточним станом справ у селах громади, вислухав звіти виконаних робіт і пропозиції від старост, розглянув низку звернень.

      Слід відзначити значних обсяг робіт, що проводилися у селах протягом минулого тижня. Це і обпилювання аварійних дерев, поточні ремонти адміністративних будівель (ФАПи, котельні, приміщення сільрад тощо), ремонт пожежної техніки, підсипання доріг, облаштування колодязів та криниць, прибирання та благоустрій територій для відпочинку.

     Загалом, на нарадах піднімалися та обговорювалися питання, що на часі, потребують уваги з боку місцевої влади.

     Окремо розглядалося питання оперативної ліквідації наслідків негоди, що днями пройшла територією громади. Особливо на часі - відновлення ліній електропередач та освітлення.

     За результатами щотижневих нарад Віктор ЛЕХМАН дав доручення відповідальним посадовим особам, керівникам структурних підрозділів і встановив чіткі терміни їх виконання.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь