A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ СТАРОСТ НА ТЕМУ «ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ СПАДКОВОГО ПРАВА ПОСАДОВИМИ ОСОБАМИ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ»

Дата: 20.07.2021 12:36
Кількість переглядів: 1417

Фото без опису

     20 липня у приміщенні актової зали міськради відбувся спільний освітній online-захід Асоціації міст України та Бюро безоплатної правової допомоги для старост сіл і старостинських округів Кролевецької МТГ на тему «Практичні аспекти застосування спадкового права посадовими особами органів місцевого самоврядування».

     Перед початком навчання до старост із вступним словом звернулися виконавчий директор Сумського регіонального відділення АМУ –  Володимир ДЕРИЗЕМЛЯ, директор ДНЗ «Сумський центр ПТО ДСЗ - Михайло ГУЗЬ і в.о. директора Сумського місцевого Центру з надання безоплатної вторинної допомоги - Наталія ШЕСТЕРНІНА.

     До програми заняття, зокрема, були включені інформаційні уроки з наступних тем:

- загальні положення про спадкування. Спадкування за законом та за заповітом. Обов’язкова частка у спадщині (викладала адвокат Євгенія ЮШКЕВИЧ);

- проблеми відумерлої спадщини. Актуальність проблеми відумерлої спадщини. Перехід відумерлої спадщини у власність територіальної громади. Об’єкти відумерлої спадщини (будинок, земельна ділянка, пай) (викладала начальник відділу правопросвітництва та надання правової допомоги Юлія Іваненко);

     Слід зазначити, що це не єдиний запланований для старост семінар, і присутнім уже було анонсовано теми наступних занять.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь