A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА МІСЬКОЇ РАДИ З КЕРІВНИКАМИ ОРГАНІВ САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 22.07.2021 11:49
Кількість переглядів: 1536

Фото без опису

У четвер, 22 липня, відбулась зустріч керівництва міської ради, керівників житлово-комунальних служб міської ради  з головами вуличних комітетів міста Кролевець. Під час засідання було розглянуто низку важливих питань, а також керівники органів самоорганізації населення мали змогу звернути увагу міської влади, керівників підприємств житлово-комунальної господарства міської ради на проблеми, які потребують вирішення.

«Голови вуличних комітетів є першими помічниками міської влади на місцях. Вони найближче до людей і добре знають, які проблеми актуальні для кролевчан, що мешкають в мікрорайонах. Також вуличкоми мають володіти інформацією щодо змін в законодавстві, які безпосередньо стосуються людей, щоб при необхідності інформувати мешканців. Саме тому пріоритетом роботи у Кролевецькій міській раді є співпраця з вуличними комітетами» – наголосив відкриваючи нараду секретар міської ради Сергій КОЗИНЕЦЬ.

Про правила взаємовідносин між споживачами та постачальниками послуг, що передбачає Закон України «Про житлово-комунальні послуги», програми прийняті депутатами міської ради у сфері ЖКГ, про роботи які проводяться та про планові питання – інформував заступник міського голови Олег ШПРИНДЕЛЬ.

 Багато запитань учасників наради стосувались вивозу сміття із приватного сектору, вирішення питання спилювання аварійних дерев, чистка та ремонт надбудов колодязів, грейдування та підсипки вулиць та ін. Вуличкоми мали змогу поставити ці питання безпосередньо керівнику відділу ЖКГ міської ради Дмитру ДОРОФЄЄВУ та керівникам комунальних підприємств – МКП «Ремдільниця» Олексію ДЕРДУНУ та КП «Кролевецьводоканал» Олександру ФОКІНУ.

Підбиваючи підсумки засідання, секретар міської ради Сергій КОЗИНЕЦЬ та заступник міського голови Олег ШПРИНДЕЛЬ, дякуючи головам вуличних комітетів наголосили на більш тісній, конструктивній співпраці, про спільні зустрічі не менше, як два рази на рік, а також окремо звернулись з вимогою до учасників наради: комунальних підприємств міста – завжди приділяти належну увагу зверненням вуличкомів та оперативно та якісно вирішувати проблемні питання, з якими звертаються керівники органів самоорганізації населення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь