Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКОМ 22 ОКРЕМОЇ БРИГАДИ НАЦГВАРДІЇ

Дата: 30.07.2021 12:52
Кількість переглядів: 2128

Фото без опису

     Кролевецький міський голова Віктор ЛЕХМАН провів зустріч з представником 22 окремої бригади з охорони дипломатичних представництв та консульських установ іноземних держав національної гвардії України.

     Темою зустрічі стало запрошення та залучення молодих людей Кролевецької МГТ до військової служби за контрактом у лавах бригади.

     Як заявив представник бригади, молодший сержант Владислав БЕКЕТОВ, охорона іноземних представництв – справа відповідальна, а служба у цій бригаді – почесна. Основними завданнями частини є: забезпечення недоторканості представництв, захист їх від будь-яких посягань та образи, запобігання проникненню до них осіб, які виконують терористичні, екстремістські та інші злочинні наміри; підтримання громадського порядку поблизу представництв іноземних держав.

     Слід зазначити, що для молоді, яка не проходила військову строкову службу, три роки військової служби за контрактом у 22 окремій бригаді  зараховуються за півтора роки строкової служби.

     Окрім того, за словами Владислава БЕКЕТОВА, військовим надається значне матеріальне стимулювання (починаючи від 10 тис.грн для рядового складу), повне матеріальне забезпечення, можливість безкоштовного навчанняу будь-якому вищому навчальному закладі України, можливість проживання разом з сім’єю та подальшого отримання власного житла в Києві.

     Детальніше з умовами та вимогами до кандидатів можна ознайомитися, зателефонувавши за номером (099)1465122, (099)0486424  або ж на сторінці підрозділу у соціальній мережі Facebook - https://www.facebook.com/ngu2260

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь