Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ детального плану території земельної ділянки з "Реконструкції автомобільного газозаправного пункту для будівництва багатопаливної АЗС по вул. Загребельна, 101 в м. Кролевець за межами території Кролевецької міської ради Конотоп

Дата: 30.07.2021 15:36
Кількість переглядів: 350

Кролевецька міська рада повідомляє про громадські обговорення детального плану території земельної ділянки з "Реконструкції автомобільного газозаправного пункту для будівництва багатопаливної АЗС по вул. Загребельна, 101 в м. Кролевець за межами території Кролевецької міської ради Конотопського району Сумської області".

ПОСИЛАННЯ НА ДОКУМЕНТ

Об’єкт: Площа території 0,0974 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Замовник: Кролевецька міська рада, відповідно до рішення виконавчого комітету Кролевецької міської ради від 27.05.2021 №117.

Розробник: Товариство з обмеженою відповідальністю «Архбуд» м.Шостка, головний архітектор проєкту Олексій Віталійович Анцибор, сертифікат АА № 003839.

Відповідальна особа за розгляд пропозицій – т.в.о. начальника відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Кролевецької міської ради Федоренко Наталія Сергіївна.

За інформацією звертатися у відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Кролевецької міської ради за адресою: вулиця Грушевського, будинок 19, місто Кролевець, Конотопського району Сумської області, телефон для довідок 9 55 42.

Розгляд пропозиції – з 30.07.2021 по 30.08.2021р.

Громадські обговорення  відбудуться о 14 годині, 31 серпня 2021 року, у актовому залі міської ради, за адресою: Сумська області, м. Кролевець,  вулиця Грушевського, 19


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь