Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ детального плану території земельної ділянки з "Реконструкції автомобільного газозаправного пункту для будівництва багатопаливної АЗС по вул. Загребельна, 101 в м. Кролевець за межами території Кролевецької міської ради Конотоп

Дата: 30.07.2021 15:36
Кількість переглядів: 320

Кролевецька міська рада повідомляє про громадські обговорення детального плану території земельної ділянки з "Реконструкції автомобільного газозаправного пункту для будівництва багатопаливної АЗС по вул. Загребельна, 101 в м. Кролевець за межами території Кролевецької міської ради Конотопського району Сумської області".

ПОСИЛАННЯ НА ДОКУМЕНТ

Об’єкт: Площа території 0,0974 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Замовник: Кролевецька міська рада, відповідно до рішення виконавчого комітету Кролевецької міської ради від 27.05.2021 №117.

Розробник: Товариство з обмеженою відповідальністю «Архбуд» м.Шостка, головний архітектор проєкту Олексій Віталійович Анцибор, сертифікат АА № 003839.

Відповідальна особа за розгляд пропозицій – т.в.о. начальника відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Кролевецької міської ради Федоренко Наталія Сергіївна.

За інформацією звертатися у відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Кролевецької міської ради за адресою: вулиця Грушевського, будинок 19, місто Кролевець, Конотопського району Сумської області, телефон для довідок 9 55 42.

Розгляд пропозиції – з 30.07.2021 по 30.08.2021р.

Громадські обговорення  відбудуться о 14 годині, 31 серпня 2021 року, у актовому залі міської ради, за адресою: Сумська області, м. Кролевець,  вулиця Грушевського, 19


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь