A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

РЕУТИНЦІ З РОЗМАХОМ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 14.08.2021 23:00
Кількість переглядів: 1633

Фото без опису

     14 серпня православні християни відзначають Медовий Спас або Маковея, а у селі Реутинці ще й святкують День села.

     Цьогоріч сюди з’їхалися численні гості з багатьох куточків України. Зокрема, на урочистості завітали депутати Сумської обласної ради Володимир ГОРОХ і Валентин ДОБРОВ, заступник голови Конотопської районної ради Олексій БОЙЧЕНКО, керуючий справами Конотопської районної ради Юрій ЦИКАЛ, депутат Конотопської районної ради Юрій СУСЛО, секретар Кролевецької міської ради Сергій КОЗИНЕЦЬ, численні представники депутатського корпусу Кролевецької міської ради.

     Багато теплих слів було сказано на адресу старости Реутинського старостинського округу Віктора ГАВРИЛЕНКА і жителів села, його благочинців та меценатів, трудівників і жителів, які постійно допомагають його розбудові та благоустрою.

     Багатьом із них представниками влади були вручені почесні грамоти, подяки та подарунки. Від імені народного депутата України Андрія ДЕРКАЧА подарунки отримали найменші жителі села. Грамотою Сумської обласної ради був нагороджений директор Державного професійно-технічного навчального закладу “Реутинський професійний аграрний ліцей” - Валерій ЧЕЧЕЛЬ.

     На розвиток і благоустрій села представниками влади та політичних партій, меценатами були подаровані грошові сертифікати. Так, зокрема, для встановлення паркану на території Реутинців, від ТОВ “ДЕСНА” (директор  - Микола ДАВИДЕНКО) старості був вручений грошовий сертифікат на 94 тис.грн.

     Наприкінці святкового концерту на жителів і гостей села чекав святковий феєрверк!

     Долучаємося до привітань і дякуємо УСІМ-УСІМ-УСІМ, хто не залишається осторонь потреб громади, хто повсякчас допомагає її розвитку, розбудові і сприяє процвітанню!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь