Кролевецька міська рада,
Конотопського району, Сумської області

КРОЛЕВЕЧЧИНА ГІДНО ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА 30 РІЧНИЦЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2021 12:43
Кількість переглядів: 1207

Фото без опису

На Кролевеччині  урочисто відзначають найбільші національні свята - ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА 30 РІЧНИЦЮ  НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ.  Проводиться ціла низка заходів присвячених цим визначним датам: квести для молоді «Українцями ми народилися», виставки живопису Лідії Почекайлової «Відчуття рідного краю», Дні села Кролевецької МТГ, футбольні, шахові, волейбольні турніри та інші цікаві заходи. Так, сьогодні 23 серпня в День Державного прапора України  біля будівлі Кролевецької міської ради, що по вулиці Грушевського відбулися урочистості  та відкриття арт-об’єкту «Берегиня». На захід зібралися молодь,  керівництво, депутати, працівники Кролевецької міської ради, представники підприємств, установ, організацій та громадськість.

Урочиста частина розпочалась з Гімну України та підняттям Державного Прапора України. З вітальним словом до присутніх звернувся заступник Кролевецького міського голови В’ячеслав ЖОВТЯ, який відзначив, що сьогодні Прапор України та Незалежність займають особливе місце в житті кожного громадянина України.  Згадали героїв,  справжніх українців, які виборювали та сьогодні зі зброєю в руках відстоюють незалежність та цілісність і незмінність кордонів держави.

На честь  30-ї річниці Незалежності України урочисто відкрито арт-об’єкт «Берегиня». Берегиня – один з найдавніших і найшановніших символів українців. Це символ життя і родючості, символ Матері-Природи, яка дає життя та береже родинне вогнище. Берегиня, дерево роду є одним із основних символів кролевецького тканого рушника.

Чудову концертну програму присутнім подарували творчі колективи Центру культури Кролевецької міської ради.

Були покладені живі квіти до підніжжя пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку та біля меморіалу загиблим учасникам АТО та ООС в сквері Захисникам України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь